Navartronik 2023

Moltes gràcies a tothom que es van a passar pel Navartronik 2023 i va contribuir a l’increïble ambient i bona energia que vam crear entre tots i totes.
Creiem que vam aconseguir organitzar un Festival de Música Electrònica molt variat que va satisfer tots els gustos. Això va ser possible gràcies als 32 artistes de gran talent que van participar i van donar-ho tot sobre els escenaris.
Destaquem la feina feta per la brigada, que va contribuir de manera significativa a l’èxit de l’esdeveniment, i agraïr a tota la gent del escenari del dub, que malgrat les adversitats van poder tirar-ho endavant i començar el que sense dubte serà un projecte que donarà molt a parlar.
A més, volem agrair l’esforç de tothom que forma part de La Fan, ja que van donar el seu millor per assegurar que tot funcionés a la perfecció amb el mèrit de ser autogestionat. Es va organitzar amb l’objectiu que tothom pogués gaudir d’una experiència còmoda i plena de diversió i ho vam assolir!
Estem segurs que aquest esdeveniment es recordarà durant molt temps.
Finalment, la nostra gratitud a tots els veïns i veïnes per la seva comprensió en relació amb les possibles molèsties causades, entenen que es tracta d’un esdeveniment puntual.
Agraïm sincerament tota la retroalimentació rebuda, ja que sense ella no tindríem l’oportunitat de millorar.

Volem compartir alguns dels moments més destacats que hem viscut mitjançant un petit resum en forma de vídeo.