logo vermellformiga

NAVARTRONIK 2024 FESTIVAL DE MÚSICA ELECTRÒNICA A NAVARCLES

NAVARTRONIK: QUAN I ON?

Benvinguts i benvingudes a la nova edició del Festival de música electrònica que omplirà 2 escenaris a Navarcles el proper 7 de setembre de 2024.

Ben aviat us podrem presentar el cartell del Navartronik 24 creat com sempre amb la voluntat de poder incloure totes les idees, propostes, col·laboracions i artistes.

QUE TROBARÁS?

PROPERAMENT …

NO T'HO PERDIS

COM ARRIBAR

COL·LABORADORS,
ORGANITZADORES 2023

Primerament, res és possible els uns sense els altres.

 

El motor del Navartronik i la seva comunitat és, sense cap mena de dubte, la gent. 

Un dels nostres objectius principals és crear espais de trobada i confluència per a individus molt diversos, amb l’esperança que aquests esdeveniments puguin donar lloc a l’aparició d’embrions de noves idees, propostes de col·laboració i ajuda mútua.

Per aquest motiu, volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots aquells que ho fan posible i que, amb la seva dedicació i esforç, contribueixen a enriquir la comunitat del Navartronik. 

Des de la nostra banda, ens esforcem a ser totalment honestos amb tothom sense cap intenció d’acaparar tots els fruits que puguin provenir d’aquestes col·laboracions i ajudes rebudes de tantes persones. 

Es per això, que ens esforcem a repartir-los fent que tothom es pugui sentir valorat i recompensat de la forma més justa que ens sigui possible i mantenint viu i en moviment el sentiment de confiança, col·laboració i suport mutu. 

Perquè tots i totes puguem emportar-nos una experiència positiva que ens motivi encara més a continuar col·laborant, creant i ajudant.
Per tant, compartir,  és l’única manera de poder créixer i ser forts, tant com a col·lectius com a individus.

UNA MICA D'HISTÒRIA DEL NAVARTRONIK

La música, les festes i l’oci tenen una importància fonamental per a la societat i els pobles. A través d’aquests esdeveniments, es crea un espai on les persones poden socialitzar, connectar-se i compartir moments únics.

Aquestes activitats no només enriqueixen les vides individuals, sinó que també fomenten la cohesió comunitària i el teixit social. Proporcionen un escenari per expressar emocions, celebrar la diversitat cultural i mantenir viva l’essència dels pobles.

En definitiva, la música, les festes i l’oci són elements clau que contribueixen al benestar i a la vitalitat de les societats.

És precisament per aquesta raó que va néixer el Navartronik l’any 2019. Amb la visió de fomentar la unió, la diversió i l’expressió a través de la música electrònica. Des de llavors, el Navartronik ha crescut i evolucionat, convertint-se en una part essencial del teixit social de Navarcles, una oportunitat per compartir passions i enfortir els llaços comunitaris.

NAVARTRONIKS ANTERIORS

La Fan System Festival de Música Electrònica Navarcles 2019

Navartronik Navarcles 2019

Navartronik Festival de Música Electrònica Navarcles 2019

Navartronik  2019

Navartronik Festival de Música Electrònica Navarcles 2022

Navartronik  2023

Navartronik Festival de Música Electrònica Navarcles 2023

Navartronik Festival de Música Electrònica Navarcles 2023

Navartronik Festival de Música Electrònica Navarcles 2023