NAVARTRONIK 2023 FESTIVAL DE MÚSICA ELECTRÒNICA A NAVARCLES

Per compartir fotos i videos podeu fer servir #navartronik 

O bé fer-nos arribar fotos del Navartronik 2023 en el següent enllaç.

I els videos en el següent. Moltes gràcies

Navartronic 2023

NAVARTRONIK: QUAN I ON?

Benvinguts i benvingudes a la nova edició del Festival de música electrònica que omplirà 2 escenaris a Navarcles els propers 2 i 3 de setembre de 2023.

Estem encantats de poder presentar-vos per fi el cartell del Navartronik creat com sempre amb la voluntat de poder incloure totes les idees, propostes, col·laboracions i artistes.

QUE TROBARÁS?

En primer lloc, aquest any trobaràs gràcies al treball d´un gran nombre de persones el Navartronik més potent.

2 escenaris posant-hi  amb el reforç d´una segona barra i  2 increïbles soundsystems i podent comptar amb la participació d’un gran artista i millor persona com és  Teuma thug (membre de la P.A.W.N. Gang).

Pel que fa a la música, a partir de les 12 del migdia encendrem els amplificadors dels 2 escenaris i durant dos intensos dies, us convidem a un viatge sonor sense precedents.

A més a més, també trobaràs;

  • Foodtruck.
  • Venda de samarretes i marxandatge.
  • Creació d’un mandala a l’entorn natural o pintures i espais fluorescents.

D’aquesta manera La Font Nova i el nostre poble s’omplirà amb les vibracions úniques de les moltes varietats de la música electrònica i el trap, amb un cartell que desborda energia, creativitat i voluntat de participació és un esdeveniment que no us voldreu perdre, ple de sorpreses i moments que us faran ballar sense parar.

Com sempre l’entrada és totalment gratuïta, i és una oportunitat per compartir la passió per la música amb amics i amigues, poder fer-ne de nous i retrobar-se de nou.

Realment, el nostre objectiu és crear entre tots el millor ambient, on tothom es pugui sentir a gust i podent compartir una experiència enriquidora, que us animi no només a assistir, sinó també a participar activament.

Així que, marqueu les vostres agendes i prepareu-vos per dos dies de ritmes hipnotitzants i melodies que us faran vibrar. Us convidem a unir-vos a aquesta celebració del Navartronik on la diversió i la passió es converteixen en la banda sonora perfecta per a un cap de setmana inoblidable.

Esteu convidants i convidades amb els subwoofers al màxim, perquè aquest festival és per a tots i totes que viviu la música electrònica com un sentiment de llibertat i expressió personal i col·lectiva.

En últim lloc, només dir que us esperem a Navarcles, amb ganes de compartir aquesta experiència única amb vosaltres.

No hi falteu!

NO T'HO PERDIS

COM ARRIBAR

COL·LABORADORS,
ORGANITZADORES

Primerament, res és possible els uns sense els altres.

 

El motor del Navartronik i la seva comunitat és, sense cap mena de dubte, la gent. 

Un dels nostres objectius principals és crear espais de trobada i confluència per a individus molt diversos, amb l’esperança que aquests esdeveniments puguin donar lloc a l’aparició d’embrions de noves idees, propostes de col·laboració i ajuda mútua.

Per aquest motiu, volem expressar el nostre més sincer agraïment a tots aquells que ho fan posible i que, amb la seva dedicació i esforç, contribueixen a enriquir la comunitat del Navartronik. 

Des de la nostra banda, ens esforcem a ser totalment honestos amb tothom sense cap intenció d’acaparar tots els fruits que puguin provenir d’aquestes col·laboracions i ajudes rebudes de tantes persones. 

Es per això, que ens esforcem a repartir-los fent que tothom es pugui sentir valorat i recompensat de la forma més justa que ens sigui possible i mantenint viu i en moviment el sentiment de confiança, col·laboració i suport mutu. 

Perquè tots i totes puguem emportar-nos una experiència positiva que ens motivi encara més a continuar col·laborant, creant i ajudant.
Per tant, compartir,  és l’única manera de poder créixer i ser forts, tant com a col·lectius com a individus.

UNA MICA D'HISTÒRIA DEL NAVARTRONIK

La música, les festes i l’oci tenen una importància fonamental per a la societat i els pobles. A través d’aquests esdeveniments, es crea un espai on les persones poden socialitzar, connectar-se i compartir moments únics.

Aquestes activitats no només enriqueixen les vides individuals, sinó que també fomenten la cohesió comunitària i el teixit social. Proporcionen un escenari per expressar emocions, celebrar la diversitat cultural i mantenir viva l’essència dels pobles.

En definitiva, la música, les festes i l’oci són elements clau que contribueixen al benestar i a la vitalitat de les societats.

És precisament per aquesta raó que va néixer el Navartronik l’any 2019. Amb la visió de fomentar la unió, la diversió i l’expressió a través de la música electrònica. Des de llavors, el Navartronik ha crescut i evolucionat, convertint-se en una part essencial del teixit social de Navarcles, una oportunitat per compartir passions i enfortir els llaços comunitaris.

NAVARTRONIKS ANTERIORS

La Fan System Festival de Música Electrònica Navarcles 2019

Navartronik Navarcles 2019

Navartronik Festival de Música Electrònica Navarcles 2019

Navartronik  2019

Navartronik Festival de Música Electrònica Navarcles 2022

Navartronik  2022

Navartronik Festival de Música Electrònica Navarcles 2023

Navartronik Festival de Música Electrònica Navarcles 2023

Navartronik Festival de Música Electrònica Navarcles 2023